donderdag 9 mei 2013

Massage op Zaterdag

  • Als je het belangrijk vind om je regelmatig te laten masseren, maar er doordeweeks  gewoonweg de tijd niet voor hebt, omdat je het hebt druk met werk, je huishouden, het gezin, sport en al die andere bezigheden.
  • Als je denkt dat een massage op zaterdag een ideale manier is om ontspannen het weekend in te gaan.
  • Als je het niet prettig vind om bij een willekeurige massagesalon naar binnen te stappen, niet wetend door wie je nu weer gemasseerd wordt.
  • Als je een betrouwbaar adres in Alkmaar zoekt, waar je terecht kunt voor een professionele massage.  
  • Als je gemasseerd worden in een mooie en ruime praktijk, waar je alle aandacht krijgt.
Als  je één of meer van bovenstaande beweringen kunt beamen en met “JA” beantwoorden, zoek dan niet verder. Op deze website heb je namelijk gevonden wat je zoekt.
Massage bij Acu-Putten in Alkmaar
Wij bieden professionele massages variërend van ontspanningsmassage met heerlijk geurende olie tot stevige en vitaliserende chinese massage. Ook kun je terecht voor uitgebreide kruidenstempel - of gembermassage. Misschien wil je de guasha-massage wel eens uitproberen. Of heb je liever een thaise voetmassage.

Anders gezegd: wij bieden alle massages om jou te ontspannen en te verkwikken, zodat je uitgerust en met nieuwe energie van je weekend kunt genieten.

Wij zijn een aantal keren per maand op zaterdag geopend. Raadpleeg onze agenda  of de evenementen op onze facebookpagina voor de juiste data. Meer informatie over onze massages en de bijbehorende tarieven vind je op de website van Praktijk Acu-Putten in Alkmaar