vrijdag 19 april 2013

Training Beter Slapen bij Acu-Putten Alkmaar

Training Beter slapen

Acu-Putten start op dinsdagavond 7 mei 2013 de training Beter Slapen. De groepstraining bestaat uit 3 sessies, waarin  je inzicht krijgt in je verstoord slaappatroon en waarbij je vaardigheden leert om zelf je slapeloosheid aan te pakken.
In de trainingen worden praktische oefeningen, afgewisseld met theorie. Er wordt stilgestaan bij patronen die een goede nachtrust in de weg staan. Je krijgt voorlichting over voeding en voedingsgewoonten die van invloed zijn op het slapen. Het praktijkgedeelte bestaat uit ontspanningsoefeningen, meditatie, drukpuntmassage enz. Ook wordt aangeleerd hoe je het eindeloze gepieker kunt doorbreken.

De training is bedoeld voor iedereen die regelmatig slecht slaapt en dit op een natuurlijke manier, zonder slaapmiddelen, wil aanpakken. Wij werken in kleine groepjes, in een ontspannen sfeer, waarbij er ook aandacht is voor individuele problemen.

De training wordt verzorgd door Erwin van Putten. Hij heeft een ruime ervaring op meerdere terreinen, waaronder Chinese- en westerse medische geneeskunde, meditatie en coaching.

Praktische informatie: 


drukpuntmassage
bij slapeloosheid