dinsdag 25 februari 2014

Massage-arrangement voor twee personen op zaterdag 22 februari

Massage voor twee bij Acu-Putten Alkmaar
Met zijn tweeën tegelijkertijd genieten van een heerlijke behandeling. Dat kan op zaterdag 22 februari in onze praktijk. Een leuke gelegenheid om je partner een massage kado te doen en ook zelf een behandeling te ondergaan. Maar je kunt ook komen samen met je moeder, dochter, buurvrouw, je beste vriend of vriendin.

Het gember-massage arrangement begint met een weldadige ontspanningsmassage om je vrij te maken van dagelijkse spanning en stress. Doel van deze massage is het lichaam te vitaliseren, de spieren los te maken en diepe rust te ervaren. Hierdoor wordt je lichaam opengesteld voor het ontvangen van warme gembercompressen.

Het tweede deel van de behandeling bestaat uit het opleggen van warme gembercompressen, een middel dat vooral verrukkelijk diep verwarmend en ontspannend werkt.
Gembercompressen zijn doeken die gedrenkt worden in heet gemberwater. Gedurende circa 30 minuten wordt om de paar minuten een verse warme doek op je rug of een andere plek naar keuze gelegd. De intense warmte en ontgiftende werking van de gember dringt diep door in het lichaam, verwarmt, ontspant overbelaste organen en helpt je lichaam afvalstoffen afvoeren. Je zult ervaren dat gember niet voor niets een wondermiddel voor alledaagse kwalen wordt genoemd.

Praktische informatie:
Duur behandeling: 75 minuten
Prijs: 50 Euro per persoon (contant af te rekenen) Dit is inclusief kruidenthee, een glaasje versgeperst sap en een gezonde snack
Afspraak: uitsluitend telefonisch 06 137 53 264 of 072 5156 004

Lokatie: praktijk Acu-Putten, Bergerweg 80a, 1817 BK Acu-Putten Alkmaar,
website: http://www.acu-putten.nl/

Tip voor Valentijnsdag
Een hele mooie manier om tegen je liefste te zeggen 'ik hou van jou',
is hem/haar te verrassen met een heerlijke massage.
Nog fijner is het om tegelijkertijd een behandeling te
ondergaan en samen te genieten.