dinsdag 20 mei 2014

Massage-arrangement voor twee op zaterdag 12 september


Met zijn tweeën tegelijkertijd genieten van een heerlijke behandeling. Dat kan op zaterdag 12 september in onze praktijk. Een leuke gelegenheid om je partner een massage kado te doen en ook zelf een behandeling te ondergaan. Maar je kunt ook komen samen met je moeder, dochter, buurvrouw, je beste vriend of vriendin.

De behandeling bestaat uit een heerlijk ontspannende massage van nek, schouders en rug, gevolgd door een uitgebreide voetmassage. Het is een heel fijne behandeling, die zorgt voor verzachting van stijve of pijnlijke spieren en maakt dat je je weer soepel(er) kunt bewegen.

De voetmassage is een zeer ontspannende massage van voeten en onderbenen.
De behandeling bestaat uit verschillende handgrepen, zoals strijkingen, knedingen en drukpuntmassage. Dit zorgt voor een betere doorbloeding van onderbenen en voeten, waardoor je na afloop met hernieuwde energie en lichtvoetiger door het leven gaat.

Massage is ontspannend voor lichaam en geest. Dus goed als er klachten zijn die met spanning te maken hebben of het gewoon druk is in je leven. Maar ook als je eens even heerlijk wilt genieten met z'n tweeën


Praktische informatie:
Datum: zaterdag 12 september
Duur behandeling: 75 minuten
Prijs: 50 Euro per persoon (contant af te rekenen) Dit is inclusief kruidenthee, een glaasje versgeperst sap en een gezonde snack
Afspraak: uitsluitend telefonisch 06 137 53 264 of 072 5156 004

Lokatie: praktijk Acu-Putten, Bergerweg 80a, 1817 BK Acu-Putten Alkmaar,