woensdag 24 december 2014

Bloesemremedies - walnoot: reken af met datgene dat je belemmert om te groeien.

bloesemremedies bij Acu-Putten Alkmaar
Bloesemremedies – walnoot: reken af met datgene dat je belemmert om te groeien

‘Volg je hart’ is vaak makkelijker gezegd, dan gedaan. Het is niet altijd gemakkelijk om het pad te volgen dat je graag zou zou willen. Door externe factoren en invloeden vergeten we soms onze dromen na te leven en kom je er vroeg of later achter dat je ‘vast’ zit.

Iedereen heeft wensen en verlangens, groot of klein. Je droomt van een ander, prettiger leven. Je denkt aan een andere baan, misschien wil je je relatie verbreken, of stoppen met een oude gewoonte, zoals roken.  Verhuizen, of zelfs emigreren naar een ander land. Eindelijk eens beginnen met dat dieet. Al deze veranderingen brengen in min of meerdere mate stress met zich mee.
Het niemandsland tussen een oude en nieuwe situatie is een zeer kwetsbare periode, Dus hoe graag je iets ook wilt, je bent vatbaar voor allerlei invloeden en snel van je plannen afgebracht.
Andere mensen kunnen bezwaren oproepen, je ontmoedigen, of je ideeën zelfs belachelijk maken.
Misschien zijn er wel familie-banden waardoor je je laat weerhouden je hart te volgen. Je hebt medelijden met de partner die je wilt verlaten. Of je bent loyaal naar je werkgever, waardoor je  toch maar geen ontslag neemt.  Je vrienden beweren dat je niet gezellig bent nu je hebt besloten om niet meer te drinken.
Er lijkt altijd wel iets te zijn waardoor je je laat weerhouden. Voor dat je het weet zijn je goede voornemens in rook op gegaan en ben je terug bij af.

Net zoals de harde schil de noot beschermt, beschermt deze bloesemremedie je.  Het helpt je om te breken met het oude,  en het nieuwe te omarmen, zonder dat je daarbij beïnvloed wordt door anderen.  Walnoot helpt je in tijden van verandering. Door het leven heen, komen we vaak in situaties terecht waarvoor we niet hebben gekozen. Verdriet om het overlijden van een dierbaar persoon, een scheiding of ontslag.  Maar ook pensionering,  kinderen die het ouderlijk huis verlaten of de menopauze zijn onbestendige perioden waarin we ons onzeker kunnen voelen en waarin walnoot van nut kan zijn. Walnoot helpt je om de laatste, belangrijke stap in het veranderingsproces te zetten, zodat je je makkelijk aanpast aan de nieuwe situatie.

Walnoot is geschikt voor elke situatie die wordt gekenmerkt door verandering. Het helpt je om trouw te blijven aan jezelf en je aan te passen aan nieuwe omstandigheden.

Herken jij je in bovenstaande, dan is Walnoot wellicht een goede remedie voor jou. Liever een persoonlijk advies, dat ik ook mogelijk.  Volg de link voor meer informatie consult bloesemremedies
: