donderdag 19 maart 2015

massage-workshops op aanvraag

Vind jij het leuk om een workshop te volgen in je eigen
omgeving in jouw eigen kring? Met vrienden,
collega's, familieleden? Wij kunnen dit voor jullie
verzorgen
massage workshop bij
Acu-Putten Alkmaar

Een aantal van onze workshops bieden wij ook aan op aanvraag en indien gewenst op een door jou gekozen lokatie. Onze cursussen hebben een praktische insteek waarbij vaardigheden worden aangeleerd die direct toepasbaar zijn.

Nek-schouder-hoofdmassage
Dit is een heerlijke massage waarbij je gewoon in de kleren blijft en direct leert hoe je iemand thuis of op het werk even een ontspannen behandeling kunt geven. De behandeling vindt plaats op een gewone stoel en kan daarom makkelijk uitgevoerd worden, zonder dat daarvoor een massagestoel of massagetafel nodig is. De workshop is geschikt voor iedereen, ongeacht massage-ervaring. Werk jij met ouderen en wil jij iets extra toevoegen aan de zorg die je geeft, dan is dit voor jou en je collega’s een goede cursus. Zie voor meer info over deze workshop: http://acu-putten.blogspot.nl/2014/01/workshop-behandeling-en-preventie-van.html

Introductieworkshop guasha
Al diverse malen organiseerden wij deze workshop voor een besloten groep: acupuncturisten, massagetherapeuten, maar ook  ‘gewoon’ voor vriendenclubjes. De cursus heeft een praktische insteek met veel aandacht voor het aanleren van guasha, zowel bij jezelf als op een andere persoon. 
Ook wordt aandacht besteed aan de theoretische achtergrond van de Chinese geneeskunde en  guasha.   Uiteraard wordt een en ander aangepast aan het nivo van de groep en de individuele deelnemers.

De workshops gembercompressen en kruidenstempels zijn,  gezien de grote hoeveelheid benodigdheden,  wat minder geschikt om op lokatie uit te voeren. Wel kunnen deze ook op aanvraag in onze praktijk worden georganiseerd.

Voor een workshop op aanvraag in onze eigen praktijk is een minimum aantal deelnemers van 4 personen vereist. Voor een workshop op lokatie is dit 6 personen. Ook geldt in dit laatste geval een aangepast tarief ivm onze reis-en verblijfskosten. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden door een berichtje te sturen aan info(apestaartje)acu-putten.nl

Guasha workshop bij
Acu-Putten Alkmaar