zondag 29 november 2009

Sabaidi Thaise Massage

Kruidenstempels

Combinatie van drukpuntmassage, kruidenstempels en oliemassage


De Thaise Sabaidi massage bestaat uit een aantal handelingen. Een meridiaan behandeling gevolgd door een voorbehandeling van warme Thaise kruidenbuidels . De Thaise kruidenmix bevat o.a. Kamfer, Citroengras, Gember, Eucalyptus, limoen etc. Allen hebben een reinigend, herstellend,verwarmend en kalmerend effect.
Daarna volgt een ontspannende Thaise oliemassage (Sabaidi) van het lichaam. De laatste restjes spanning vloeien weg bij de hoofdmassage. De totale behandeling duurt een uur en kan naar behoefte worden aangepast.
De Sabaidi massage:
Brengt verlichting bij spierpijn, allerlei vormen van reuma, jicht en spierdystrofie, Het bevordert het afvoeren van afvalstoffen bij verzuring van het lichaam, bij afvallen, vasthouden van vocht, oedeem.
Het heeft een reinigend effect op de organen en vitaliseert de bloedvaten. Het werkt preventief voor een gezond lichaam. Door middel van deze Sabaidi-massage komen onderliggende blokkades vrij en gaat de energie weer stromen.
Kosten: € 50,- uitsluitend contant af te rekenen (geen pin) Duur: ± 75 minuten
Lokatie: Praktijk Acu-Putten, Bergerweg 80a, 1817 BK Alkmaar
Bel voor een afspraak naar Erwin van Putten / Anita Duin op 072-5156004 of 06-13753264. Graag bij het maken van een afspraak aangeven dat het om de thaise kruidenstempelmassage gaat. Zie ook onze website http://www.acu-putten.nl/
Sorry heren: GEEN erotiek