zaterdag 28 mei 2011

Zaterdag 11 juni open middag in de praktijk voor Chinese Geneeskunde

Op zaterdag 11 juni organiseren Anita Duin en Erwin van Putten een open middag in hun praktijk aan de Bergerweg 80a. Tijdens deze middag kunt u vrijblijvend kennismaken met diverse disciplines van Chinese geneeskunde, zoals acupunctuur, kruiden, tuina-massage en GuaSha-massage.

GuaSha massage
U kunt demonstraties GuaSha bijwonen. Dit is een Chinese schraaptherapie die inzetbaar is bij vele klachten en ziekten. GuaSha kan gebruikt worden ter preventie en versterkt het lichaam. Het bevordert de bloedsomloop, ontgift en ontzuurt en stimuleert het immuunsysteem. Guasha neemt blokkades en pijn weg, stimuleert de werking van de organen, regenereert en geeft nieuwe vitaliteit. Het vermindert stress, moeheid en brengt emoties in evenwicht.
Tijdens korte introductiebehandelingen kan men kennis maken met deze fascinerende therapie en de werking ervan zelf ervaren.
acupunctuur naalden zijn superdun


Mensen die acupunctuur en naalden maar eng vinden zullen zien dat de bij acupunctuur gebruikte naalden aanzienlijk dunner zijn dan bijvoorbeeld injectienaalden. Desgewenst kunnen zij aan den lijve ondervinden dat het inbrengen van een naald voelt als een klein prikje dat niet of nauwelijks pijn doet.

Chinese Kruiden

Er wordt een selectie getoond van Chinese kruiden zoals deze traditioneel worden gebruikt. U kunt waarnemen hoe deze kruiden er uit zien en hoe ze in de moderne praktijk worden toegepast.

De therapeuten zijn beschikbaar om vragen te beantwoorden en bezoekers informatie te geven over de behandelingsmethoden. Degenen die nieuwsgierig zijn of hun specifieke klachten behandeld kunnen worden, kunnen hierover vrijblijvend inlichtingen inwinnen.

Datum:    zaterdag 11 juni, 13.00 – 16.00 uur
Adres:     Praktijk Acu-Putten, Bergerweg 80a, 1817 BK Alkmaar
Telefoon: 072-5156004 / 06-13753264
Website:  http://www.acu-putten.nl/


Welkom in onze praktijk aan de Bergerweg 80a