vrijdag 31 augustus 2018

Een mooie en gezonde baby door acupunctuur

Acupunctuur is een veilige remedie om zorgeloos te kunnen genieten van je zwangerschap. In onze
praktijk hebben wij met regelmaat aanstaande moeders over de vloer, met uiteenlopende zwangerschapsklachten: misselijkheid, vermoeidheid, rugpijn, constipatie enz.

Acupunctuur pakt  zwangerschapsklachten op een natuurlijke manier aan en helpt de moeder om de zwangerschap zo soepel mogelijk te doorlopen.

Ook ter voorkoming van ongemakken is biedt acupunctuur een oplossing. Als je tijdens de zwangerschap in een optimale conditie wilt blijven wordt aangeraden om één keer per maand een behandeling acupunctuur te ondergaan.

Ook de foetus heeft hier baat bij in verschillende stadia van groei en ontwikkeling. Traditioneel wordt een speciaal acupunctuurpunt gebruikt, ‘the beautiful baby point’ ofwel ‘punt voor een mooie baby’.  Dit punt moet geprikt worden aan het einde van de 3e en van de 6e maand om een gelukkige, gezonde en vanzelfsprekend schattige baby te krijgen. De Chinese naam voor dit punt is Zhubin, wat ‘guest house’ betekent. Dit punt is gelegen aan de binnenkant van het onderbeen en staat bekend om zijn kalmerende effect, helpt bij angst en bezorgdheid  en zorgt voor aanmaak van bloed.

Het prikken van dit punt beschermt de baby tegen toxines die de moeder bij zich draagt, verhoogt de gezondheid van de baby, zorgt voor een goede weerstand en geeft de moeder energie.

Meer info of afspraak via acu-putten.nl of bellen met Erwin van Putten 06-13753264