donderdag 5 januari 2017

Een pot vol mooie herinneringen

Een pot vol mooie herinneringen
Geluk zit in kleine, dagelijkse dingen. Door mooie momenten bij te houden in bijvoorbeeld een
'potje vol geluk'
geluks- of succesdagboek leg je de focus op alle dingen die goed gaan in je leven. Nog leuker is het om al je herinneringen zichtbaar te bewaren in een ‘gelukspotje’.

Je neemt simpelweg een lege pot, waarin je veel kleine briefjes kwijt kunt. Je kunt de pot versieren met een sticker of zoals ik heb gedaan, een zelfgemaakt label. Dat was zo leuk om te doen, dat ik meteen al weer een ‘feelgood’ moment te pakken had. 😄

Je kunt een jaar lang elke week (of vaker) een leuk, mooi moment op een briefje schrijven en in je potje stoppen. Het kan iets groots zijn of iets kleins.
De sleutel ontvangen van je nieuwe huis, de promotie waar je al zolang op hoopte, de ontmoeting met de liefde van je leven.. En ook een vogeltje in je tuin, een glimlach van een onbekende, een goed gesprek met een collega, een kop koffie drinken met een vriendin, een lekkere wandeling op het strand enz.

Al deze mooie momenten stop je in je gelukspotje. Je kunt aan het eind van het jaar, op 31 december het potje openen en alle momenten teruglezen. Je zult zien dat er zoveel is om dankbaar voor te zijn.

Wil je hier graag eens in een 1 op 1 sessie over praten (via Skype, de telefoon of rond de tafel) ? Ik nodig je hierbij uit om vrijblijvend contact op te nemen over de mogelijkheden van coaching.

Je kunt via deze link je vraag stellen. In overleg bepalen we dan samen of we hiermee aan de slag gaan.